Новини

Check out market updates

Важна информация

Уважаеми клиенти, партньори, приятели!

Във връзка с настоящата ситуация, искаме да Ви уверим, че Агенция за недвижими имоти „Амика Консулт“ продължава своята дейност в пълно съответствие с изискванията и указанията на националните и световните здравни власти.

Информираме Ви, че работното време на офиса ни в София, на ул. Златен рог 22, етаж 5, остава непроменено (9:00-19:00 ч.). На Ваше разположение за Вас винаги ще има консултанти.
В нашия офис всички работни места, пространства и повърхности подлежат на системна дезинфекция и почистване, а достъпът до външни посетители е сведен до минимум. Нашите брокери продължават да работят, като пълноценно извършват своята дейност и обслужват клиенти.
За всеки присъствен оглед ще Ви осигуряваме дезинфектант и маска, за да се погрижим за Вашата сигурност. Огледът се провежда докато брокерът е на безопасно разстояние от Вас.

Докато сте у дома, спазвайки преоръките на здравните власти, можете да използвайте времето, за да разгледате подробно нашите оферти на www.aconsult-bg.com. Свържете се с нашите брокери – те са на разположение да Ви дадат информация по всички Ваши въпроси, свързани с пазарната ситуация в момента и как да се адаптирате ефективно към нея.

Нашият екип ще Ви съдейства посредством e-mail, телефон и всички дигитални канали – Facebook, Instagram. Нашите експерти реагират бързо на Вашите запитвания и ще удовлетворят желанията Ви по най-добрия начин във Ваша полза.

Оставаме на Ваше разположение!

Екипът на Амика Консулт

  •  Телефон : 0800 90050
  •  Мобилен : ‎0895662129, 0894689736
  •  Адрес : Офисът на Amica Consult Ltd. се намира на ул. Златен рог 22, етаж 5, офис 13-а
Сподели:
Обади ни се сега
Адрес на офиса