Продава двустаен апартамент, кв. Красно село, Бул. Цар Борис III

  • Picture1
  • ап.2
  • 1-1

Инвестиционни имоти €125,293 - 2-стаен

Амика консулт“ ви предлага Нова сграда от смесен тип , състояща се от жилищна част и бизнес сграда в град София, р-н Красно село, бул. “Цар Борис III”. Сградата има 2 входа – вход 1 – Офисна част и вход 2- Жилищна част. Офисната сграда е всъщност проектирана като апартаменти, на които статута за сега ще е офис. Сградата ще бъде построена с висококачествени материали. Местополпжението на сградите осигурява бърз достъп до спирки на градския транспорт, магазини, аптеки, пазар, училище.

СГРАДА 1- АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА С ГАРАЖИ И ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ – Сградата е “Г” образна, заемаща северозападният ъгъл на имота и югозападният фронт към вътрешна улица. На югоизток се оформя малък двор за озеленяване и паркиране на автомобили.Общо в сградата ще има 58 офиса, 8 гаража, 10 паркоместа. Сградата е с 2 асансьора

СГРАДА 2 – ЖИЛИЩНА СГРАДА С ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ Сградата заема южната част на имота. Състои се от 8 етажа, и 8 апартамента, 2 гаража и 5 паркоместа в подземен гараж, достъпен от локалното платно на бул.” Цар Борис III”
СРОК НА ЗАВЪРШВАНЕ ДЕКЕМВРИ 2024. СГРАДАТА ЩЕ ИМА ТАКСА ЗА ПОДДРЪЖКА.Може да бъде закупено паркомясто на допълнителна цена от 24000 евро.
При проявен интерес, може да ви изпратим разпределения и цени на офисите и апартаментите.
В сградата се предлагат и ограничен брой други двустайни и тристайни апартаменти.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
Сподели:

Брокер Васил Черкезов

  • Мобилен : +359888801516

Васил Черкезов работи в сферата на недвижимите имоти от март 2019г. От 01 март 2021 г. е в екипа на…
Виж още

Контакт:

Loading...

Подобни имоти

Обади ни се сега
Адрес на офиса